Over buitenschilderwerk

Optimale bescherming van uw houtwerk

Binnen Collectieve Inkoop Schilderwerk gebruiken de schilders topverf van verffabrikant Sikkens. Daarmee bent u verzekerd van één van de beste buitenlakken die extreem lang mooi blijft; een vereiste om minimaal zes jaar garantie te kunnen bieden.

Zes jaar garantie

Mede door het gebruik van Sikkens topverf heeft u gegarandeerd zes jaar lang geen omkijken naar het schilderwerk. Daarnaast zijn de schilders zorgvuldig geselecteerd en geïnstrueerd. Zij werken volgens strenge richtlijnen en een expert van Vereniging Eigen Huis controleert het schilderwerk bij oplevering. Als het schilderwerk is goedgekeurd, ontvangt u een garantiecertificaat. Maar ziet u in de zes jaar na de schilderklus toch dat de verf begint te bladderen? Neem dan contact op met Uw Huismeester via 0800-0834 (werkdagen van 08u00 tot 17u30).

Beits of lak?

Beits is een afwerking waarbij de houtnerf zichtbaar blijft terwijl lak volledig dekt en het hout dus niet zichtbaar is. Beits heeft een minder duurzaam karakter en valt daarom niet binnen de garantie. Binnen de Collectieve Inkoop Schilderwerk kunt u voor één bepaald onderdeel (zoals een voor- of achterdeur) voor beits kiezen. Op dit onderdeel zit geen zes jaar garantie.

Kleurenpalet

Buitenschilderwerk en de kleurkeuze moet jaren meegaan. Er wordt immers niet jaarlijks geschilderd. Sikkens heeft een enorm assortiment kleuren. Als u een andere kleur wilt dan de bestaande, denkt u daar dan vast over na zodat u uw wensen af kunt stemmen met de schilder tijdens de schouw. Om u alvast op weg te helpen; dit zijn de meest toegepaste kleuren voor buitenschilderwerk van Sikkens uit de authentieke kleurenselectie (de kleuren kunnen afwijken door uw beeldscherm):

Sikkens_authentieke_kleurenselectie