Over ons

Goed buitenschilderwerk is van belang voor de waarde van uw woning. Maar zelf schilderen is een flinke klus en uitbesteden is een hoop geregel. Waar vindt u een goede schilder en hoe beoordeelt u de kwaliteit? Veel leden lopen rond met deze vragen. Daarom hebben we Collectieve Inkoop Schilderwerk ontwikkeld waarmee we samen met Uw Huismeester de beste kwaliteit regelen. Alle schilders die meedoen, zijn zorgvuldig geselecteerd en het schilderwerk wordt na afloop gecontroleerd door onze experts. Daar bovenop krijgt u ook nog zes jaar garantie.

Vereniging Eigen Huis

Als belangenbehartiger en dienstverlener zet Vereniging Eigen Huis kennis en kracht in om het eigenwoningbezit in Nederland duurzaam en betaalbaar te houden. Bijvoorbeeld door te zorgen voor eerlijke energietarieven, gezamenlijke inkoop van zonnepanelen en gemak en zekerheid met kwaliteit schilderwerk. Na afloop inspecteert een expert van Vereniging Eigen Huis het schilderwerk waarna u een garantiecertificaat ontvangt.

 

Uw Huismeester

Voor de uitvoering van het schilderwerk heeft Vereniging Eigen Huis het bedrijf Uw Huismeester geselecteerd dat gespecialiseerd is in woningonderhoud. Deze organisatie is verantwoordelijk voor het schilderwerk van Collectieve Inkoop Schilderwerk en werkt met zorgvuldig geselecteerde schilders verspreid over het hele land. Hierbij let Uw Huismeester op de manier van werken, kwaliteit, prijs, betrouwbaarheid en klantgerichtheid. Uw Huismeester neemt het werk uit handen. U hoeft hiervoor dus niets te doen. 

 

Sikkens

Op basis van kwaliteit, prijs en distributienetwerk heeft Collectieve Inkoop Schilderwerk gekozen voor verfleverancier Sikkens. Een internationaal erkend merk dat hoogwaardige kwaliteit verfproducten levert aan professionele schilders en consumenten. Met de topkwaliteit buitenlakken van Sikkens wordt uw woning maximaal beschermd en blijft uw schilderwerk lang goed. Daarom kunnen we zes jaar volledige garantie op het schilderwerk geven.