Zo werkt het

Voor het uitvoeren van het schilderwerk heeft Vereniging Eigen Huis het bedrijf Uw Huismeester geselecteerd. Zij beschikken over een groot netwerk schilders verspreid over het hele land zodat we schilderwerk snel kunnen inplannen. Uw Huismeester zorgt dat uw huis door een gekwalificeerde schilder met topverf van Sikkens geschilderd wordt, vervolgens inspecteert Vereniging Eigen Huis het schilderwerk waarna u zes jaar volledige garantie krijgt. Zodat uw woning maximaal beschermd is en de waarde behouden blijft.

1. Vrijblijvend een offerte aanvragen

Wilt u minimaal 1 hele gevel laten schilderen? Geef aan wat u wilt laten schilderen aan de hand van voorbeelden. Dit kost u ongeveer 10 minuten van uw tijd waarna u direct een vrijblijvend persoonlijk aanbod voor het schilderen van uw woning ontvangt.

2. Persoonlijk aanbod accepteren

Zodra u uw persoonlijke aanbod accepteert, komt Uw Huismeester in actie. Dit bedrijf zoekt de juiste schilder die ter plekke inspecteert in welke staat de opgegeven elementen van uw woning verkeren. Ook eventuele vragen die u heeft over bijvoorbeeld kleuren kunt u aan hem stellen. Als dat nodig is, passen we het aanbod aan en ontvangt u binnen een week een nieuwe offerte.

3. Schilderen

Tijdens of na de schouw maakt de schilder een afspraak met u wanneer hij start met het schilderwerk. Dit is uiteraard onder voorbehoud van werkbaar weer en uw eigen agenda. Mocht de afspraak niet door kunnen gaan, dan neemt de schilder contact met u op.

4. Controle door een expert

Als de schilder klaar is, tekent u de digitale werkbon. Na twee weken controleert een expert van Vereniging Eigen Huis het schilderwerk. Pas als het voldoet aan alle eisen, ontvangt u een garantiebewijs. Constateert de expert dat er werk moet worden hersteld, dan komt de schilder terug om het in orde te maken.

5. Betaling

U betaalt het schilderwerk in termijnen. Tien dagen voordat de schilder begint voldoet u de aanbetaling (20% van het totaalbedrag, incl. btw). Als de schilder zijn werkzaamheden heeft afgerond, betaalt u 60%. De laatste 20% betaalt u als de controle is geweest én eventuele tekortkomingen door de schilder zijn hersteld.

6. Garantie

Nadat het schilderwerk is geïnspecteerd door een expert van Vereniging Eigen Huis en u de laatste termijn heeft betaald, ontvangt u een garantiecertificaat en krijgt u zes jaar volledige garantie op het schilderwerk. Als bijvoorbeeld in de garantieperiode de verf begint te bladderen, wordt het in orde gemaakt.